#Comenzi
Site menu
Our survey
Rate my site
Total of answers: 15
Main » 2007 » October » 30 » Reguli generale
Reguli generale
8:00 AM
                          :: Reguli generale ale canalului #comenzi
 
Cum orice comunitate are regulile sale, si canalul #comenzi are reguli dupa care se ghideaza in conduita userilor si a operatorilor.
Este un canal unde oricine, de oriunde din lume poate intra, sta, discuta si se poate simti bine. Pentru a se purta o conversatie decenta si de bun simt va rugam sa cititi regulile de mai jos si sa le respectati.
Respectarea regulilor este obligatorie, de acest aspect avand grija operatorii ( pe care ii puteti recunoaste dupa semnul @ din fatza nickname-ului lor ) care vor lua masuri in functie de gravitatea abaterii de la regula.
 
                           :: Cuvintele obsecene
#comenzi este un canal pentru toate varstele, deci aratati respect pentru toate categoriile de varsta. De asemenea va rugam sa va abtineti de la cuvinte obsecene. Pentru folosirea unui limbaj indecent, userul va fi pedepsit cu kick ca avertisment. Repetarea va duce la ban. Limbajul obscen este cea mai grosolana maniera de adresare catre cineva pe canal si pe privat.
 
                            :: Flood / repetare
Trimiterea mai multor mesaje intr-un interval mic de timp se numeste flood prin repetare. User-ul va primi kick pentru flood. Repetarea flood-ului duce la interzicerea accesului pe canal a utilizatorului respectiv.
                            :: Atacurile la persoana
Atacurile la persoana, remarcile rasiste sau cele care sunt discriminatorii si hartuirea NU sunt tolerate pe canal. Daca sunteti hartuit pe privat de alt utilizator puteti folosi comanda: /ignore nickname sau puteti intreba un operator de sintaxa comenzii /ignore.
 
                            :: Fara culori / bold / underline / caps lock
Folosirea culorilor, cuvintelor boldate sau subliniate nu sunt permise. Sunt enervante si obositoare. De asemenea a scrie cu litere mari se considera ca urlati si sa fiti sigur ca nu va faceti mai bine intelesi daca scrieti cu litere mari.
 
                            :: Cererea statului de OP sau voice catre operatori (Op begging)
 Solicitarea de puncte sau a dreptului de operator este considerata brutala si nu va fi acceptata pe canal. Operatorii sunt persoane de incredere ce se comporta ca atare. Dreptul de operator va fi primit de utilizatorii care merita acest lucru numai daca mai este nevoie de alti operatori pentru buna desfasurare a discutiilor pe canal.
De asemenea, voice primesc *DOAR* fostii operatori, sau actualii operatori neautentificati. 
                             
                           :: Politica scripturilor
Recomandarea noastra este sa nu folositi scripturi pe #comenzi. Majoritatea utilizatorilor nu stiu sa le configureze corect. Fara boti de !seen sau !ping sau roboti de reclama de tip onjoin sau direct pe canal. Acesti roboti vor fi banati sau eventual blacklisted. Roboti oficiali de pe canalul #comenzi sunt administrati DOAR de operatori.
 
                           :: Fara CTCP-uri
/ctcp #comenzi PING, VERSION sau alte feluri de CTCPuri nu sunt admise. Sunt enervante pentru useri si fara sens. Pentru a va testa lagul puteti da /ping catre nicknameul dvs. pentru a testa SELFLAG-ul sau /ping X. Aceste abuzuri vor fi pedepsite cu ban. Botii de flood vor fi de asemenea banati fara avertisment si eventual blacklisted.
 
                         :: Fara subiecte off-topic
Pe canalul #comenzi nu sunt permise subiecte despre cracking, hacking, warez, pornografie, fara discutii rasiste, discriminatorii. Incercati de asemenea sa evitati discutiile in contradictoriu care pot duce la certuri (atat cu userii cat si cu operatorii).
 
                        :: Hartuirea
Hartuirea pe canal nu este tolerata. Daca va hartuieste cineva pe privat, ignorati-l (daca nu stiti sintaxa, intrebati unul dintre operatori, de obicei /ignore nickname) si daca autorul continua hartuirea pe canal, va fi tratat ca atare. De asemenea nu furati nickurile unui user pentru a-l batjocorii. Este lipsit de bun simt si etica.
 
                       :: Publicitatea
Acest canal nu este bazar. Este interzisa reclama sub orice forma! De asemenea invitatiile pe alte canale nu sunt acceptate si la prima repetare se va interzice accesul pe canal.
 
                      :: Limbi oficiale
Pe #comenzi se poate vorbi in limba romana sau limba engleza. O anuma persoana poate pune o intrebare sau doua in alta limba, fara sa insiste sau sa se repete daca nu primeste nici un raspuns.
 
                     :: Nicknameuri / identuri lame
Nu aveti voie sa folositi nicknameuri sau identuri din cuvinte sau formate din cuvinte obsecene sau jignitoare. Acest lucru se pedepseste prin ban.
 
                    :: Despre operatori
Operatorii sunt persoane de incredere ce se comporta ca atare, si de accea nu vor fi tratati cu lipsa de respect sau batjocoriti pe canal.
Incearcati sa purtati conversatii cu operatorii fara a va fi frica de ei ca va pot da afara. Operatorii nu va sunt superiori, dar nici inferiori si nu au dreptul sa va dea kick sau ban fara motiv. Aceste conversatii trebuie sa fie in limitele bunului simt.
De asemenea NU este admis sa furati nicknameul unui operator.
 
                   :: Alte reguli
- Daca sunteti banat, nu incercati sa intrati cu alt host. Ati fost pedepsiti pe drept, acceptati acest lucru. Incercarea de a intra cu alt host va fi pedepsita cu marirea duratei banului. - Daca primiti un kick considerati-l ca un avertisment. Daca nu stiti de ce ati luat kick intrebati operatorul de la care l-ati primit.
- Bunul simt va va spune ce aveti voie si ce nu aveti voie pe canalul #comenzi, incercati sa va ghidati in conduita dvs de user dupa etica, dupa regulile nescrise de bun simt si dupa cresterea si educatia dvs.
- Daca aveti neclaritati puteti intreba orice operator despre regulile canalului
 
Toate aceste reguli au fost facute pentru canalul #Comenzi, reprezentand un minim de etica si bun simt pentru o conversatie placuta pe canalul #Comenzi.


 

Views: 2343 | Added by: comenzi | Rating: 5.0/1 |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Login form
News calendar
«  October 2007  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Search
Site friends
Statistics
Copyright MyCorp © 2024Site managed by uCoz